diumenge, 1 de gener del 2012

SOM 7000 MILIONS AL MÓN







                    La nena Danica Camacho i la seva mare nascuda a Manila (Filipines)

Segons les Nacions Unides , el 31 d`octubre va néixer a les Filipines una nena que és l`habitant 7000 milions és difícl dir sil´humanitat arribat aquesta xifra , sinò es així els càlculs diuen que com màxin seria l`Abril.
Fa dotze anys la Terra tenia 6000 milions, i el 2050 s`espera que tingui 9000 milions , la qüestió es saber si haurà recursos per tothom, ja que s`afirma en un altre càlcul que tota la població podria cabre a California.
En total neixen 80 milion de persones a l`any i el perfil tipìc d`un ciutadà del món seria d´un noi-a asiàtic, en aquesta xifra es podia donar la volta 106 vegades al món amb pases de 60 cm o anar la Lluna 27 vegades, si es posan una persona a sobre de l`altre.
El panorama segurament no es optimista , amb uns països desenvolupats en crisis i els ´menys afavorits lliuten contra la falta d`opcions , educació ,habitatge, salut , treball , seguretat alguns règims no democratics són problemes mundials , no cal oblidar de cada 100 persones , 97 neixen en països pobres , encara a millor tenim mitjans per solucionar aquests problemes.

www.youtube.com/watch?v=sc4HxPxNrZ0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada