dimecres, 4 d’abril del 2012

LA TERCERA TOMBA DE JESUCRIST ?

       Exterior de l`esglèsia del Sant Sepulcre de Jerusalem , la tomba de Jesús pels catòlics i ortodoxs




                 http://www.dawn.com/news/1293229            (Octubre-Novembre 2016)

                 http://www.livescience.com/56700-original-bedrock-of-jesus-tomb-revealed.html



Tomba de Jesús dels Cristians protestants al Golgota al nord de la ciutat vella de Jerusalem



La Tomba de Jesús a Talpiot ?



                                  " Ossera de Jaume"


"Ossera de Jesus i la seva família"





                             L`equip d`investigadors


                                      Situació de Talbiot a Jerusalem








Un grup d`arqueòlegs van presentar fa un mes  les proves per primera vegada d´evidències arqueològiques de la cristiandat en temps de Jesus en un tomba localitzada em Jerusalem fa tres decàdes.

La tomba en qüestió va ser descoberta en 1981 en les obres de construcció d`un grup d´habitatges a Talpiot Est a uns quatre quilometres de la ciutat vella de Jerusalem, en el mateix emplaçament on un any abans es va trobar la "Tomba perduda de Jesús i la seva família", concretament a uns 60 metres o 200 peus.

Els arqueòlegs dirigits per James Tabor professor de la universitat de Carolina del Nord i de la universitat de Nebraska Rami Arav i el cineasta d´origen jueu Simcha Jacobovici van tenir permís de la autoritat d´antiguitats d´Israel (ALL) per excavar el lloc entre el 2009 i el 2010,

En una de les osseres trobades en què els experts situan al voltant del any 60 es pot veure una imatge d`un gran peix amb una figura humana en la boca que podia representar al profeta Jonas .
La investigació feta amb un equip de càmeres d´alta tecnologia els va descobrir també una inscripció en grec que en la seva opinió fa referència a la resurecció de Jesus , concretament "Diví Jehova , aixeca`t. aixeca`t" .

El professor reconeix que les conclusions són contrevortides tant per els cristians que creuen que en la resurrecció de Jesús , fins els acadèmics que pensin que no pot haver-hi unes evidències arqueòlogiques tan proximes al temps de Jesús , aquests mateixos investigadors fa cinc anys van fer un documental sobre uns restos d`ossos que segons ells pertanyien a Jesus i al seva família,

El 14 de Març el jutge de Jerusalem Aharon Farkash no ha trobat culpables ni a Oded Golan ni a Robert Deutsch dels càrrecs de falsificació sobre la famosa ossera de Jaume , la inscripció deia Jaume fill de Josep i germà de Jesús, no obstant això Golan ha sigut declarat culpable de tràfic d´antiguitats sense permís , Deutsch va ser absolt de tots els càrrecs.

L`Octubre com el novembre del 2016 els investigadors (National Geographic) han obert per primera vegada la tomb de Crist.






http://www.jesusfamilytomb.com/

http://www.gardentomb.org/

http://es.wikipedia.org/wiki/Santo_Sepulcro

http://en.wikipedia.org/wiki/Church_of_the_Holy_Sepulchre

http://en.wikipedia.org/wiki/Garden_Tomb

http://en.wikipedia.org/wiki/Talpiot_Tomb   
   






                                                                                            


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada