dijous, 26 de setembre del 2013

EL TRESOR DE LES ESTEPES DE RÚSSIA¡¡¡

Placa d`or que representa una pantera saltant sobre un antilop
 
 
 
Mirall de plata amb decoració daurada i relleu
 
Arrecades d`or amb cloissene
 
 
Vas de plata

Detall de l`asa del calder
 
 
 
 


                                                     El professor Leonid Yablonsky




                Kurgan (Túmul) a Filippovka  a l`oest d`Orenburg

      


                         Sarmatians

           Escites






Un enterrament sarmatià ha estat descubert un Kurgan (Túmul funeràri) Filipovka a Orenburg al sud de les estepes dels Urals , en un excavació dirigida per el professor Leonid Yablovsky de l`institut d`arqueologia (Academia de Ciències de Rússia).
Un pas subterrani prop de l`entrada va ser la primera área d`exploració de la temporada. Un enorme calder de bronze amb un diamatre de 102 cm . En el monticle oriental una cambra sepulcral intacta va ser descoberta de 4x5 i 4.metres de profunditat  . El material associat amb l`enterrament semblava pertànyer a una dona que contenia el que es considera com la representació dels objectes tipicament femenines i joies., encara que la morfología dels ossos pot ser un home.
Un petit cofre de viset que es creu que una bossa a prop de crani , estava fins a la vora amb articles incloent un contenidor de repartiment de plata amb una tapa , or pectoral , una caixa de fusta , gàbies, vidre , plata i un bany de fang, flascons , bosses de cuir i les dents de cavalls que contenia pigments vermelles. També havia un mirall de plata amb animals estilitzats daurats al mànec i la decoració en relleu a la part posterior amb l`imatge d`un águila al centre envoltat per una proceso de sis bous alats.
Ha havia 365 peces premsades de pa d`or cosides al pantalón, la camisa, la bufanda.
Dos cercles d`or fos decorades en llocs amb esmalt paredat van ser trobats a l`àrea dels ossos temporals. Els arqueòlegs han trobat un equip de tatuatge , incloent dos paletes de barreja de pedra i ferro , agulles coberts d`or , així com culleres d`os usats per barrejar pintures i plomes decorades amb animals, en total més de 1000 objectes que donarà llum sobre la cultura escita-sarmatians del mileni abans de Crist., el Kurgan de Filippovka es del segle IV abans de Crist.




http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/09/2013/extraordinary-kurgan-burial-shines-new-light-on-sarmatian-life


http://en.wikipedia.org/wiki/Sarmatians

http://en.wikipedia.org/wiki/Kurgan




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada