dijous, 31 de desembre del 2015

NOUS DESCUBRIMENTS A ANGKOR WAT




















El segle XII  el rei Suryavarman del imperi Khemer va ordenar construir el temple hinduista d`Angkor Wat (Cambodja) dedicat a Vishnu , ara es un temple cuidat pels monjos budistes.

Segons en un article publicat a Antiquity el temple que té 85m o 213 ft d´alçada de la torre central que sta envoltada per quatre torres més petites i una sèrie de murs de tancament.
El disseny "es considera que correspon a la cosmologia de la muntanya Meru i el mar circumdat de la llet de la qual l´ambrosia va ser batut pels dèus i dimonis

Els arqueòlegs de la universitat de Sydney Roland Fletcher i Damian Evans que esten al devant del projecte internacional Greater Angkor Project han descubert gràcies al LIDAR (escanneig aeri per laser i radar de pebetració terrestre i excavació que mapeja el temple.

S´ha vist que Angkor Wat tenia altres edificis com una estructura que està al costat sur en forma de espiral que fa 1600 m x 500 m o casi una milla per 1970 ft., i no té conegut equivalent a Angkor.
Aquesta estructura d`espiral no devia estar durant molt de temps i no se sap com funcionaven aquestes espirals ,  hi ha un canal que es va construir més tard del segle XII.

Un altre descubriment són vuit torres endorrecades contruides en pedra arenisca i laterita (Roca).
Van ser trobades al costat occidental d´Angkor al costat d`una porta d`entrada a través del fossar.
Els arquèolegs creuen que va ser construïdes  en el primer moment d´Angkor i formen una sèrie de quadrats que donaven suport a un temple qye estava en ús i que va ser enderrocat quant es va construir el temple principal.




http://www.livescience.com/53030-photos-angkor-wat-discoveries.html

http://www.livescience.com/53035-angkor-wat-yields-buried-towers-spiral-structure.html








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada