dissabte, 29 d’octubre del 2011

EL JAPÓ I KUBLAI KHAN



              Esfonsament dels vaixells pel tifó


           Flota Japonesa



             Flota Mongola


                                     Imperi Mongol, Segle XIII




Un grup d`investigadors de la universitat de Ryukyu ha trobat devant de les costes de Nagasaki, es tracta de 12 metres de quilla, s´ha utilitzat ultrasons per trobar el vaixell , en el qual també havia armes i instruments,  els investigadors estan sorpresos del bon estat de conservació .


El fracás de l`invasió es un rar exemple de derrota del`imperi mongol que estaba en la seva època més poderosa, tenint un dels imperis mes grans de l`història , la segona invasió va ser la més numerosa, concretament  formada per 3000-3500 vaixells i 100000-150000 homes , en el desembarcament van morir 25000 invasors ,en la batalla de Koan  la resta de la flota va ser destruïda per un tifó com la primera invasió conegut pels japonesos com Kamikaze.


El que es cert que els japonesos ja estaban millor preparats que la primera vegada , i a més a més els mongols al ser un poble de l`interior , no tenian tanta experiència amb el mar , i necessitaven l`ajuda de xinesos i coreans. L`emperador de la dinastia Yuan, Kublai Khan ja no voler fer una tercera invasió.




www.youtube.com/watch?v=87JPxQ-v4QE





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada