diumenge, 29 d’abril del 2012

RÚSSIA A L´ESPAI (BASE LUNAR)

La Sonda Phobos a Mart


Base Lunar Russa a la Lluna



La bandera de Rússia a la Lluna ?

La sonda Lunar Resurs


                                   
                                          La sonda lunar Glob

                 Anatoly Perminov anunci els projectes espacials en el 51 aniversari del vol de Yuri Gagarin






L`estratègia especial de Rússia inclou enviar un cosmonauta a la Lluna , establir una xarxa d`estacions a Mart , apronfudir sobre Venus i Jupiter .

Segons el cap de l`agència especial "Roscosmos" , Vladamir Popovkin la nova estratègia de desonvolupament del sector còsmic comptarà amb un finançament de 150-200 mil millones de rubles a l`any fins al 2030. L`objectiu pricipal es que Rússia estigui entre les tres primeres potències espacials.

Las linies prioritaries es executar treballs per un vol trìpulat a Mart , i la creació d`una estacio orbital de nova generació .Fins al 2015 Roscosmos planeja acabar els treballs per modernitzar els vehicles de llançaments  existents.per el 2020 s`espera que els elements de base russos per la creacio de satèl.lits que correspongui als estàndars mundials i això fagi que Rússia no depengui dels components estrangers.

EL 2015 des de el cosmòdrom Vostochniy , es llancarà la primera nau espacial i el 2020 es posarà en orbita el nu llançador "Angora" i una nau espacial tripulada de nova generació .
També desenvoluparà a Mart una xarxa d`estacions de llarga durada en cooperacistió de socis estrangers .Així mateix es té previst realtzar una sèrie de missions per l`estudi avançat de la Lluna amb un mòdul lunar.


Segons Ria Novisti cientifícs planejen evitar dos vehicles robòtics a la Lluna per després del 2020 i diverses sondes de descens després del 2022 , assenyala el programa d´exploració espacial elaborat per l`Acadèmia de Ciències de Rússia.Segons els document , els vehicles i les sondes formaren part de l`estructura del polígon lunar que constitirà el nuclí de la futura base lunar russa  .
L`objectiu serà explorar les regions polars de la Lluna on van ser descoberts gel i substàncies volàtils .
Tmabé s`investigarà l`exosfera formada per la pols lunar impactat per l`energia solar.
Està previst portar a la Terra mostra de les substáncies de la Lluna de les regions polars de la Lluna per a realitzar investigacions detallades de la seva estructura fina i de la composició d`isòtops.

Les investigacions es necessiten per poder enviar al polígon lunar sondes automàtiques que durien a terme experiments d´obtenció d`aigua , oxigen i hidrogen presents en el regolito lunar
Les misions es diran Luna-Resurs i Luna Glob , el primer es fa conjuntament amb l`Índia , nacío que farà el vehicle d´exploració de recorrer la Lluna , mentres qie el Glog es totalment, també pel que fa a la base lunar hi haura cooperació amb la NASA i ESA.



http://www.russianspaceweb.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Luna-Glob


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada