dissabte, 13 de juliol del 2013

LOST CITIES

        Ciutat Blanca?

             L`arqueòleg Christopher Fisher

              La ciudad blanca? a Honduras










             L`Arqueòleg Ivan Sparjc i les restes de Chactún





             Túmuls de la cultura Kofun a Okoyama (Japó)




             Damien Evans a la ciutat perduda de Cambodja








S´han trobat ciutats perdudes gràcies a les noves tecnologies en l`arqueologia com el LIDAR http://en.wikipedia.org/wiki/Lidar  cocretament a l`àrea Azteca i Maia i a Cambodja, Japó


Un equip internacional de la universitat de l`estat Colorado Christopher Fisher i Stephen Leisz
utilizant el Lidar per trobar la legenderia ciutat blanca.
Els investigadors han centrat la seva búsqueda a la costa de los Mosquitos (Hondures) fins ara els densos boscos no permetian veure els assentaments ara gràcies a les imatges generades per l`ordenador (Lidar) es pot veure restes arqueologiques.

http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/05/2013/search-for-lost-cities-in-central-america



Un equip dirigit per l`arqueòleg Ivan Sparjc ha anunciat el descubriment d`una antiga ciutat anomenada Chactún o Piedra Grande , esta situada al sud-oest de Campeche .
Els arqueòlegs creuen que era el centre d´una vasta regió entre el 600 i el 900 . L`extensió te unes 22 Ha i contè una sèrie de monuments , hi ha almenys una dotzena d´inscripcions.


http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/06/2013/extensive--maya-city-discovered-in-Campeche



El GPS i el Lidar han guiat a Damián Evans  el director de l`expedició arqueológica de la universitat de Sydney a trobar una ciutat 350 anys més antiga que la famosa Angkor Wat .
S´ha trobat un restes d´altar i de Canals que podían ser Mehendraparvarta que va estar en l`inperi Khmer entre el 800 i el 1400 .


http://natureworldnews.com/articles/2471/20130615/ancient-hidden-city-found-cambodja-350-years-younger-angkor-wat.htm         (Vídeo)



S´ha trobat restes de la cultura Kofun de Japó , comcretament tomuls , gràcies a la tecnología de sistemes d`informació geográfica per estudiar túmuls o Kufun, constrüida en els segles III  , el profesor d`arqueologia de la universitat d`Okayama a Japó està explorant la "Topografia" d´aquest túmuls funeraris.


http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/07/2013/japans-ancient-kofun-culture-explored-with-new-technology






















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada