dimarts, 13 de setembre del 2011

LA NENA NEANDERTHAL


                  La niña de Lozoya





                                    Les quatre dents de la nena

        Restes paleontològics d`indústria lítica i d`animals



Neanderthals


                              

Més intensitat de color vermell % o més Neanderthal o Danisova blau menys







Fa aproximadament 40000 anys o més havia una nena que tenia dos i mig, media menys d`un metre , era rossa o pèl-roja i segurament vivia amb els seus pares i per causes desconegudes va morir.
Va ser enterrada amb un cert ritus , sota una capa de pedres rodones amb una possible visió per part dels neanderthals de una vida d`ultratomba.
S´han trobat, cuatre dents de llet , dos incisius, un caní i un queixal.que han arribat perfectament fins al nostres dies.La troballa és va realitzar el 29 d`agost al matí en el jaciment del Calvero de la Higuera al costat del riu Lozoya, a 1100 metres d´altitud.



Segons estudis de la Stanford University ,tres grups d´humans van conviure en la fase final de l`evolució, els Homo Sapiens, els Danisova i elsNeanderthals amb qui van tenir relacions sexuals, això va provocar quelcom positiu per la genètica dels humans.Es va intruduir noves variants de gens del sistema inmunologic anomenatsHLA-1 que ses esencial perque el nostre cos elimini els agents patogens.

Les estimacions afirmen que l`ADN dels Neanderthals està en la majoriadels sers humans actuala sobretot a EuroAsia i inclús dels Dansivans potarribar al 6%, dels melanesins moderns.
Encara que hi ha que creu que va hever-hi poques relacions entre els Neanderthals i els Sapiens no van ser freqüents, segons l`opinió deLaurent Excoffier , de la Universitat de Berna, si hagués més relacionsentre Neanderthals i Sapiens , seriem més "Neanderthals".







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada