dijous, 8 d’agost del 2013

SKYWALK IN THE WORLD















             Skywalk Estats Units


















    SkyWalk a Xina

           Skywalk a Estats Units

           El Skywalk dels Estats Units en Construcció


           En construcción el SkyWalk de Xina






El Món hi ha dos skywalk (Cami del cel) a Estats Units o Xina, , a Estats Units està a Arizona, i altre a la montanya de Tianmen (Mont de la porta celestial) a Zhangjiajie a la provincia de Hunan.

El SkyWalk d´Arizona va ser obert al públic el 28 de març del 2007 .El Gran Canyon Skywalk te forma de ferradura i està al Gran Canyon West , a Arizona a prop del riu Colorado a 1450 m (4770ft)d`alçadaLa propietat es de la tribu dels Hualapai i s´accedeix a ell per l`airport West Grand Canyon o en cotxe des de Las Vegas a 190 Km (120 milles) , Va ser l`empresari David Jin involucrat a la nació Hualapai i amb l`ajuda de l`arquitecte Mark Ross Johnson que van idear el Skywalk.
L`amplada es de 20 m (65feet) i la longitud es de 21m (70 feet). La cobertura de la pasarel.la s´ha fet amb quatre capes de vidre  Saint -Gobiant- Diamant , les baranes de vidre són de 1.57 m (5 peus 2 polzades que soportan altes pressions de vent).



A Xina a la muntanya de Tianmen a la provincia de Hunan va ser inaugurat el  1 d`octubre del 2011 . Cal portar un cobresabates per no embrutar el vidre.El pont es de 60m (200 ft) , esta a 1430 m (4700ft) d´alçada




http://en.wikipedea.org/wiki/Grand_Canyon_Skywalk

http://en.wikipedia.org/wiki/Tianmen_Mountain














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada