dissabte, 11 de maig del 2013

EGYPTIAN PYRAMIDS WORKERS

Les Piramides de Guiza en 3D
 
              
                  Lloc on servian per cuinar  i el sostre per magatzem o per dormir a l`estiu


                 Reconstrucció de una de les galeries (Günter Heindl)


                  El "OK Corral"


                Les galleries on vivien els treballadors









                    Richard Redding amb mils d´ossos


                Els treballadors de les piràmides


           


Una de les teories més extenses sobre la construcció de les piramides es que va haver milers d´esclaus treballant sota el fuet del capataç , això que segurament es veritat , tambia havia que matisar.
S´han trobat a prop de la piramide Giza a la ciutat dels treballadors  restes d´un festi o catering gegant
la ciutat dels reballadors es troba a un 1300 peus o 400 metres de la piràmide del faraó Micerinos .
Els investigadors han trobat un corral amb possibles àrees de matançes a l`extrem sud de corral.
Aquest corral batejat amb el nom d`OK Corral (Old Kingdom) l`estructura que inclou dos petits recintes i una ploma rodona està sota un camp de futbol.

Amb base del ossos dels corrals i  dades nutricionals s´estima que havia unes 4000 lliures de carn de vaca, ovelles, cabres i ovelles per alimentar als constructors de les piràmides.
Aquesta dieta rica en carn com atenció medica (S´han trobat esquelets amb ossos cicratizats) era un atractiu per els antics egipcis per treballar en les piramides .
A la ciutat dels treballadors que va durar 35 anys , segons Richard Redding director de investigació de l`antic egipte Research Associates (AERA) que ha estat treballant durant 25 anys al lloc, van aconseguir una dieta millor que quan van arribar del seu poble.

Redding estima en unes 25000 ovelles i cabres , 8000 bovins i 1000 ossos de porc , els treballadors necessitab 45 o 50 grams de proteïna al dia, la meitat d´aquesta proteïna vingui de peix, fessols, llenties,  i altres fonts no carnis mentres que l`altra meitat vindria de ovelles, cabres i bestiar , segurament la llet i formatge no va ser consumit per problemes del bestiar i el rendiment de llet baixa del bestiar duramt aquest temps. Redding determina que 11 bovins i 37 cabres es sacrificaven cada dia , a part de proporcionar als treballadors gra, cervesa , Per estar al dia el ramat hauria estat de 21900 vaques i 54750 ovelles i cabres per el lliuramen diari als treballadors de Guize
Els animals necessiten uns 400 km2 (155 milles) que amb els garets , els erms i les terres agricoles pels pastors , aquest número es triplica per uns 1200 km2 (465 milles) com Los Angeles Actual
o un 5% de l`area actual del Delta del Nil. Al mateix temps es necessitarien pastors , un per  cada 6 bovins, un per cada 50 ovelles o cabres , aixó eleva al nombre de pastors a 3650 amb les seves famílies s`eleva a 18900 una mica menys del 2%  de la població de l´antic Egipte

L`investigació afiirma que no tots els treballadors vivien aquí alguns podie fer-ho a les afores , i els més cualificats vivien en la ciutat dels teeballadors on tambe havia a l´est una "ciutat" que podia ser de negociants que feien comerç amb els treballadors.Les investigacions continuaran a les ciutat de les piramides de Kefren i Keops





http://www.livescience.com/28937-giza-pyramid-archaeology.html




 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada