dimarts, 26 de novembre del 2013

EUROPA=ÀSIA =AMÈRICA 2



                                     Objectes del nen , entre ells una Venus


              Un os del braç del nen de Mal`ta que s´ha estudiat l`ADN




         La zona del riu Belaya a 100 Km del llac Baokal



Els humans van atrevasssr l`actaul estret de Bering a l`edat de gel, .ara es creu que abans.
 


             Nesn-es Crew d`Idaho (USA)


             Nens-es de l`Altai




                                           Teoria que les europeos van ser el primers en arribar a Amèrica




La Seqüencia del genoma d`un nen de fa  24000 anys trobat a Mal´ta (Sibèria) ha proporcionat una peça clau del tencaclosques de la recerca d`origens indigenes . L`antiga Sibèria demostra signatures genomàtiques que han estat basat en els actuals euroasiatics i grup dels nadius americans.

Aquesta relació amb els nadius americans dels euroasiatics presenta una afinat com els asiàtics de l`est  que sempre s´havan presentat com els unics avantpassats del nadius amèricans , concretament amb estudis d´ADN d`una zona próxima del Llac Baikal como l`Altai.


Es una troballa molt important per veure l`origen dels nadius americans , l`avanc se informa a la revista Nature per un equip científic liderat per el Centre Geogenetics al museu d´Història Natural de la universitat de Copenhaguen (Dinamarca).
Segons la doctora Maanasa Raghavan del Centre Geogènetics aquest genoma humà anatomicament modern més antic reportat fins al momento, l`individuo M-1 ens ha proporcionat una finestra única al paisatge genètic de la Sibèria de fa 24000 anys. El Doctor Pontus Skoglund de la universitat d`Upssala (Suècia) afirma que la majoria del estudis dien que els primes èssers humans van arribar aproximadament fa 14000 anys ara es demostra que va ser 10000 anys abans .
També la professora Kelly Graf del centre per l`estudi dels Primers Americans (Texas A-M Universuty) afirma que el Paleolític Superior Sibèria procedia d`una població cosmopolita dels primers humans moderns que es va estendre des de l`Àfrica fins a Europa i Àsia central i meridional.



http://www.nature.com/nature/journal/vaop/ncurrent/full/nature12736.html

http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/11/2013/siberia-america-connected-24000-year-old-malta-boy


















                                                                                

                                                                          

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada