dijous, 12 de febrer del 2015

SIBERIAN PRINCESS II


         Una "Moderna siberian princess"

         http://pipedreamdragon.deviantart.com/art/Pazryk-Commision-372146779


        La princesa tenia cáncer de mama


     El Futur Mausuleu








                                      L`Altiplà de l `Altai



                                            http://www.institutulhermetic.ro/princess-of-altai-mountains


                                                Marcel Nyffenegger







Hi ha un nou retrat de la princesa siberiana "tatuada"  coneguda com la pricesa Ukok.
El Sr Marcel.Nyffenegger un expert taxidermista suïss ha fet el retrat de la pricesa perel museu del palitinitat a Speyer el treball ha durat dues setmanes, cal recordar que la cara i el coll de la princesa estava molt deteriorat, encara que el més sorprenet va ser trovar a l`espatlla esquerra ple de el que seria semblant a tatuatges.

La princesa va ser trobada  a l`any 1993 per la cientfica de Novosibirsk Natalia Polosmak a l`altiplà de l`Altai a 2500 metres d`alçada I EL 2012 va ser transl.lada a un museu nacional a Gomo-Altaisk.

Es creu que tenia uns 25 i 28 anys i 1,62cm d`alçada i possiblemet tenia un cáncer de mama va estar preservada al permefost de l`Altai de 2500 metres, rodejada de sis cavalls  amb els seus estrisi dos homes que podien  ser els seus guies espirituals i manjar i atjovar amb objectes de cosmética ,

Estava vestida amb una camisa de seda xinesa -que era més car que l`or i dóna testimoni de la seva riqueza- i rapada am una perruca de pell de cavall a la part superior. Però el descuvriment més sorprenet va ser una mena de tatuatges que tenia a l`espatlla esquerra en forma d`animal mitòlogic fantàstic com un cérvol amb el bec comú i astes d´un capricorn.

Aquests "Tatuatges " podien significar afrimarla pertinència a un grup noble, o que en el més enllà seria un referent , ara la princesa siberiana descansarà en una mausoleu després de les critiques de la gent del lloc que no la volien al museu.




http://archaeologynewsnetwork.blogspot.com.es/2015/01/face-of-siberian-tattooed-princess.html

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2792587/mini-scan-reveals-2-500-year-old-siberian-princess-died-acute-breast.cancer-smoked-cannabis-dull-pain.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Siberian_Ice_Maiden

http://sergijustrib.blogspot.com/2012/09/la-princesa-siberiana-tatuada.html











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada