dissabte, 10 de gener del 2015

WORLD BIGGEST UNDERWORLD CITY ?






La zona de l´entrada de la ciutat subterrania
 

            Les roques anomenades les ximeneies de les fades












S´ha trobat a Turquia a l´Anatolia (Nevsehir)  al llos consgut cm la roca de les xemeneies de les fades.Els arqueòlegs l´han  considerat la ciutat més gran subterranea desenterrada .
Encara qui la va construit segueix sent un misteri.

Es creus que era a l`època dels Hitites , té tunels de set kilometres conecta amb altres espais subterranis de la zona . i té uns 800000 m2 , 80 Ha , o 0.8 Km2

A l`interior conté esglésies, galeries i altres estructures, hi ha també cellers, emmagtazeatge d`aliments , escoles i llocs de venda de bestiar. Es creu que una sèrie d´habitgaes subterranis contenent el que podía ser restes d´esquelets humans.

Aquestes instalacions subterrànies es remonten a milers d´anys , encara que va ser a l`època bizantina i degut a les freqüents invasions els vilatans les haguessin utilizar. El govern turc vol que en un futur aquesta zona sigui una atracció cultural pel turisme La ciutat subterrania més gran ttobada a la Capadocia es a Derinkuyu que podía allotjar a unes 20000 persones , aquesta ciutat podía ser més gran. Els Agricultuts podien utilizar aquesta ciutat per transportar aliments a la ciutat, ja que la temperatura es optima per conservar els aliments a uns 12,7 ºC o 55ºF.






http://www.history.com/news/vast-underground-city-found-in-turkey-may-be-one-of-the-worlds-largest


http://www.inquisitr.com/1706346/biggest-find-of-the-year-massive-5000-year-old-underground-city-unearthed-in-turkey

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada