dijous, 20 de desembre del 2012

ELS CERCLES DE PEDRA DE PERTHSHIRE

 La Lluna plena del solstici d` hivern s´ han elevat  per sobre la pedra nord-oest cupmark poc despres del solstici d´hivern, el Sol s´ havia posat.


    Les linies vermelles i blaves mostren les dues pedres cupmarked sud-oest.Altres pedres de l`oval clasifiquen en alçada en aquesta direccio


 Es possible que la copa i la marca de l`anell simbolitzi l`eclipse total de Sol per la Lluna del solstici d` hivern del 17 de desembre del 856 b.c


 Hi ha cinc cupmarks i esta en linia amb el lloc on hi ha la Lluna ple de solstici d`hivern.Els Cupmarks poden simbolitzar el ritus al Sol del solstici d`hivern.ja que va creuar el cel poc abans de l`establert.


 La pedra oriental te un cupmark unic i esta d`acord amb les quatre pedres del portal i el Sol naixent prop dels equinnocis.


     Des de el centre del cercle a aquesta pedra s´ ha mantigut en linia amb el Sol de ple estiu. Foto 2


     

 L`oval interior es mostra en vermell i el cercle exterior més gran en blau amb les pedres caigudes en negre.Les vorades exteriors son de color blanc .També es mostra les pedres cupmarked (cm) Foto 1




El Croft Moraig d`Escocia a Perthshire compren tres configuracions concèntriques de pedres -un centre oval de pedres petites de peu amb un anell de pedres de peu més grans i un anell exterior de vorades.L`anell podia haver estat construït a l`edat de bronce fa 3000 anys .
Una de les pedres de l`entrada oriental i quatre pedres en els costats nord-oest i sud-oest han caigut .Tres pedres que han caigut en el costat sud-oest tenen tres pedres col.locades entre elles.
Una pedra caiguda es troba a l`extrem sud-oest de l`oval interior i aixo juntament amb una petita pedra en el costat nord-oest de l`oval va formar problablement el seu eix longitudinal ,Algunes pedres circulars estan cupmarked en els seus costats inferiors i ha cupmarks en les dos vorades sud-oest el mes gran dels quals es llaurada amb 18 cupmarks dos del quals estan envoltats (Foto 1) .

Aquesta vorada concideix amb la posta del Sol en ple hivern .L`eix major oval està generalment alienat on la Lluna s`estableix el sud prop d`una parada important i aixo podria ser el que de les marques de la tassa en la vorada esquerra representa.
Des de el cercle surt entre les pedres de l`est portal voltant dels equinoccis de primavera i tardor 21 de març i 21 de setembre.La pedra caiguda nord-oest cupmark en general han marcat  la posta del Sol en ple d`estiu prop del cim de la muntanya de Schiehallion.(Foto 2)
Qualsevol que sigui la sequència final o data en que s`assignen a Croft Moraig , potser l`anell de missatges que una vegada va ser un edifici amb sostre que tenia portes peque la llum del Sol naixent o ponent i la Lluna per entrar en una casa pairal dels morts.
Aquest treball està fet per Douglas Scott .

www.pasthorizonspr.com/   12 setembre
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada