dijous, 24 d’abril del 2014

GLOBAL WARMING: GREENHOUSE GASES; NO NATURAL CAUSES

 

        El pol Nord a l`àrtic i els osos polars





          Els incendis cremen la selva d`Indònesia matant els Orangutans o cremar-los


         Shaun Lovejoy







Un estudi del profesor Shaun Lovejoy de la universitat de McGill de Montreal demostra que l`escalfament global no es per culpa natural sinó per la crema de combostibles fossils fetes per l´home.

L`estudi publicat el 6 d´abril a la revista  Climate Dynamics , Lovejoy en lloc de estudiar complexos models informàtics per veure els efectos de les emissions dels gasos hivernacles , ell ha estudiat les dades històriques . Moltes d´elles es troben a la natura com els anells dels arbres, testemonis de gel i sediments de llac i les tècniques d`anàlisi de fluctuació permetren comprendre les variacions de temperatura més amplis d´escales de temps. Aquest estudi es des de l`any 1500

Això permet que el nou enfocament inclou implicitament els efectes de refradament de les particules contaminants que encara están mal quantificades en models d`ordinador.

El seu estudi prediu en un 95%  d`acert que la duplicació del nivell de diòxid de carboni a l`atmosfera faria que el clima s´escalfi entre 2,5 i 4,2 º Celsius . Aquest rang es més precís però en linia amb la predicció de l´IPCC que les temperaturas pujarien entre 1,5 i 4,5 º Celsius si la concentració de C2O fos el doble. Segons Lovejoy la fluctuació de la temperatura mitjana ha estat enorme des de 1880 sobre l`ordre d´uns 0.9º Celsius .

Aquest estudi mostra que les probabalitats que es deuen a les fluctuacions naturals son menys d´un 1% i es probable que sigui de 1 cada mil.




http://www.sciencedaily.com/releases/2014/04/140411153453.htm

http://www.mcgill.ca/newsroom/channels/news/global-warming-just-giant-natural-fluctuation-235236



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada