dimecres, 30 de juliol de 2014

BATTLE OF THE CRATER (SIEGE OF PETERSBURG)


         El morter "The Dictator "


              Transport per part de les tropes de la Unió del "The Dictator" en el setge de Petersburg (VA)                Trincheres i fortificacions a Petersburg de la Unió

              Trinxeres Confederades (Cold Mountain)


      Replica de les trinxeres


             El "Crater"


   
   
            Cold Mountain


Escena de l`explosió el 30 de juliol en una litografia
Explosió el 30 de juliol  (Cold Mountain) 2003

William Mahone (CSA) el guanyador de la batalla del craterA partir del juny del 1864 i fins al març del 1865 va haver-hi el setge a Petersburg (Virginia) el setge més llarg de la guerra. En el fons era va ser la campanya de Richmond-Petersburg , i no era un setge en el estil clàssic , per la unió era bàsic tallar les linies de subministrament a Richmond .

Va ser una guerra de trinxeres (Un avançament de la I guerra mundial ) que es van extendre 48 Km o 30 milles a les afores de Richmond. També va ser la major concentració de tropes afro-americanes.

El 30 de juliol va tenir la batalla del "Crater" on les tropes de la unió sota el comandament de Ambroise Burnside (Sota la supervisió d´Ulises Grant) i l´exèrcit condeferat comendat per R. Lee.

Els federals van fer una explotar una mina sota l`exércit confederat, al principi i després de la confusió les tropes confederades es van recuperar, on les tropes de la unió van quedar a sota el cráter sense poder sortir, on la divisió de soldats negres  del general Edward Ferrero  de la unió va quedar mutilada amb la victoria final confederada liderada per el general William Mahone.
El cráter mideix 52 m o 170 peus  de llarg i 24 m o 60-80 peus d`ample , i 9 m o 30 peus de profunditat.

http://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Richmond

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_Crater

http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Mountain_(film)