divendres, 11 de maig del 2012

"LUCY" VA VIURE AMB MÉS GENT¡¡



Dr Yohannes Haile-Selassie del Cleveland Museum of Natural History



                                              L`esquelet de Lucy
                       

Un equip de científics ha anunciat ha anunciat un descubriment d´un peu de fa 3, 4 milions d´anys en l`àrea de Woranso-Mille (Burtele) de la regió d`Afar a Etiòpia . El peu del fòssil no pertenyen a l`espècie de "Lucy" l`Austrolopithecus Afirensis , això vol dir que va existir més d`una espècie d´avantpassat humà amb diferents mètodes de locomoció. El parcial del peu va ser trobat el 2009 segons el lider de l`investigació Dr Yohannes-Haile-Selassie antropòleg fisíc del museu d´historia natural de Cleveland (Ohio-USA) aquestes dos especies van coexistir amb el parents més propers que eran més experts en enfilar-se en els arbres igual que l`Ardi que va viure fa 4.4 milion d`anys.
La locomoció era diferent mentres que el dit gros de l`espècie de Lucy estava alienat amb els altres quatre dits com el èsser humà bípede, els peus Burtele  té un dit del peu oposable tan gran com l`Ardi.
Aquests elements fòssils mai s´han vist fins ara , mentre que el dit es podia moure de banda a banda no va haver ampliació a la part superior de l`articulació que permiti la gamma més amplia de moviment necassari per empenter el terra per caminar en posició vertical, aquesta persona caminaria una mica malament.El nou espècimen parcial del peu no estat assignada a cap espècie a cauda de la falta del crani associat a elements dentals , aquest estudi ha estat publicat a la revista Nature al març.


http://www.cmnh.org/

http://www.nature.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada