dimecres, 1 d’octubre de 2014

STONEHENGE HIDDEN LANDSCAPE PROJECT

          Longbarrow  (Lloc d`enterrament)        Enquesta Magnetòmetre       El projecte del paisatge del Stonehenge ocult (Stonehenge Hidden Landscape)       Nous Monumnets

             Carreto segurament utilitzat per inhumanció ritual dels morts

Una gran quantitat de monuments desconeguts s´han descoberts a Stonehenge com part d´un treball de cartografia digital sense precedents amb troballes com eluniversi "Super Henge" a Durrington Walls.

El projecte del " Paisatge del Stonehenge ocult " ha estat realitzat la universitat de Birmingham conjuntament amb l`institut Ludwig Boltzmann per la prospecció arqueológica i Arqueología virtual.

En total s´han trobat 17 nous monuments rituals prèviament desconeguts que daten de l`época en què Stonehenge va tenir l`estructura actual.

També s´han trobat pous gegants prehistòrics que podían servir com observatoris astronomics , això com la descoberta de centenars de túmuls funeraris de l`Edat de Bronze, L`edat de Ferro, i els assentaments romans.

Aquesta nova tecnología fa comprendre als arqueòlegs el paisatge de Stonehenge i el seu desenvolupament al llarg de 11000 anys.
http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/09/2014/new-survey-transforms-knowledge-of-stonehenge-landscape

http://lbi-archpro.org/cs/stonehenge