diumenge, 15 de desembre del 2013

BABYLON II/ HANGING GARDEN IN NINIVE?

 




 
 
 
 
 



            Entrada als jardins penjants de Babilonia

        El rei Nabucodonosor va fer construir el jardins penjants per la seva dona persa Amitis que estranyaba els verds valls de la seva terra




       Un baix relleu del palau de Senequerib a Nínive on podía estat representat el jardins penjants


             El rei Assiri Senaquerib






                 Dra Stephanie Dalley de l´Oxford University




Els jardins penjants de Babilonia habían estat mandats construïts per el rei Nabacudonosor (605-562 abans de Crist) per la seva dona persa Amitis que enyorava els verds valls de la seva terra.
Una nova teoría afirma feta per la doctora Stephanie Dilley una investigadora honoraria de la universitat de Somervillei i de l`institut oriental de la univerisitat d`Oxford .
Creu que els jardins van ser situats a 300 Kilometres al nord a Nínive la capital d`Assiria, quan el 689 abans de Cirst els assiris van conquerir la ciutat , Nínive podía haver estat la nova Babiionia.
Ja que Senaquerib va rebateixa el nom de les portes de Nínive amb el nom de les portes de Babilonia.

El rei que segons aquesta teoría va fer construir els jardins penjants va ser Senaquerib.
Una peça es una referencia d`una inscripció per Senequerib "d´un palau sense rival  i "una maravella per tots els pobles" , es descriu la maravella d`un cargol elevador d´aigua usant un nou mètode de fosa de bronze .  Una recent excavació prop de Nínive va trobar restes d`aqüeducte amb la inscripció
"Senequerib rei del món ., Amb una gran distancia que tenia un curs d´aigua dirigit als voltants de Nínive, La doctora Dilley creu que el baix relleu d`un palau de Senaquerib a Nínive podía ser el famós jardi penjant, que mostren els arbres creixent en una columnata amb sostre com Babilonia..

Tambe pensa la Dra Dilley que Babilonia no podía tenir jardins penjants perque el camp pla al voltant de Babilonia hauria fet impossible el lliurament d`aigua als jardins elevats com diu les fonts clàssiques.





http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/11/2013/mystery-hanging-garden-babylon

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2513819/Mystery-missimg-Hanging-Gardens-Babylon-solved-Expert-claims-elusive-wonder-world.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Hanging_Gardens_of_Babylon

http://www.youtube.com/watch?v=4oksi4p4Jqo

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada