dissabte, 7 de desembre del 2013

NEANDERTHALS / DENISOVA / HOMO SAPIENS

 

Els Neanderthals
 
 
Els Denisova
 
 
Neanderthals
 
             Homo Sapiens



           
                                          -  Els treballs dels Neanderthals-

         La corda d´Abri Maras

  Una selecció de les eines de pedra i restes de fauna del jaciment dels Països Baixos



En un estudi adiccional  de l`ocupació Neanderthal en Abri du Maras Ardeche a França aquest grup
va crear una varietat d`eines sotifiscades incloent puntes de projectil i el més important el cable i la cadena amb una datació d´uns 90000 anys.


En un jaciment del sud d´Holanda s´han trobat artefectes en una campament Neanderthal amb una selecció de faunes amb una data de 70000-40000 anys .




http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/11/2013/neanderthal-string-theory

http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/11/2013/neanderthal-stone-tools.flakes-discovered-netherlands





                               - La Divisió dels habitatges en els Neanderthals-



Aquestes divisions s´han vist en unes excavacions del Nord-Oest d`Itàlia a Riparo Bombroni fetes per  la universitat de Denver , el lloc conte tres nivells fases o nivells assignats als Neanderthals, després s`estudiar els hábitants dels humans moderns, s´ha vist que els Neanderthals tenien una divisió molt semblant que els homo sapiens. El nivel superior s´han trobat restes d´animals a la part posterior del nivel superior. El nivel mitja els ossos d`animals es van concentar en la part devantera en lloc de la part posterior de la cova. En el nivel inferior es creu que representa un campament base a curt termini és el menys conegut perquè va ser exposat només en una área molt petita.




http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/12/2013/rock-shelter-evidence-shows-neanderthals-organised-living-spaces



                                       
               

                               -  La Dieta dels Neanderthals : Peix-


             El lloc on es va trovar el salmó



Un dels misteris es perque els homo sapiens van substituir als Neanderthals , s´ha afirmat que la dieta va ser important ja que els neanderthals eran rigids en la seva dieta dirigits als gran mamifers com cavalls ,bisons, mamuts , mentres que els humans moderns tenien una dieta més variada com els peixos. En un estudi conjunt del profesor Herve Bocherens de la universitat de Tubingen (Alemanya) i de l`institut Zoológic de l`Acadèmia de Ciències de Rússia i del Reial Institut Belga de Ciéncies Naturals han cregut que les restes de peix . concretament de salmó a la cova de Kudaro3 al Caucas en una data de fa uns 48000-42000 anys  era menjar dels Neanderthal, Per fer aquest estudi s´han utilitzat isòtops de carboni i sofre en el col.logen d`os de fauna indiquen que el salmó no era la dieta dels ossos i lleons d eles cavernes , un per ser vegetarians i altres per ser depradors d`hervibors en zones arides, això vol dir que la dieta segurament no va ser la causa de la desaparició dels Neanderthals.



http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/09/2013/neanderthals-eating-salmon-40000-years-ago-caucasus




                                 -  Gens dels Neanderthals= Denisova= Humans Actuals-


                                 Homo Sapiens                                                         Neanderthal



Virus dels antic neanderthals s´han trobat en l´ADN humà moder amb un estudi de la universitat d´Oxford i de la universitat de Plymouth a Anglaterra.
Els investigadors van comparar les dades genètiques dels fóssils de neanderthals i un altre grup d´antics ancestres humans els Denisova i dos malalts de cáncer actuals. Ells van trobar evidencia de virus neanderthals i denisova en l ADN humà modern el que suggereix que el virus es va originar en els nostres ancestres comuns fa més de 500000 anys.
Aquesta última trobada publicada a la revista Current Biology permetrà als científics més a fons els posibles vinculs entre els virus antics i las malalties modernes com el VIH i el cáncer.i va ser recolçada per el Welcome Trust i el consell d`investigació mèdica (MRC).



http://www.heritagedaily.com//2013/11/neanderthal-viruses-found-in-modern-humans/100135



                                    -  Denisova relació amb èssers humans -


           Mapa de la línea Wallace



El març del 2010 es va trobar una espècie germana dels Neandrethals a Siberia Els Denisova , dos anys més tard l`Instut Max Planck`d`Antropologia evolutiva va fer una seqüència del genoma d`aquestes restes .  Hi ha un esudi que afirma que els Denisova van atravesar una de les barreres més importants que hi ha al món la de Wallace (Indonèsia) i que es ustvan creuear amb els homes moderns de Nueva Guinea i Austràlia . Encara que curiosament l`ADN del Denisova a Àsia es molt baix, si que està a l`est de la linia de Wallace,  La pregunta que es fan els investigadors es quan i on els essers humans que volian colonitzar Nova Guinea i Australia fa 50000 anys van reunir amb els Denisova  Aquest estudi s´ha publicat a la revista Science i els seus autors sòn: Alan Cooper de la universitat d´Adelaide (Austràlia) i Chris Stringer professor del museu d´Història Natural de Londres.



http://www.sciencemag.org/content/342/6156/321.summary

http://www.adelaide.edu.au/news/news/65482.html



                                  - Sistema immune dels primers humans-


Un equip de la universitat de Bonn (Alemanya) ha vist  què els primers humans tenen una avantatge de selecció ja que han descobert un receptor que permet el sistema inmune dels èssers humans moderns per reconèixer els invasors perillosós i posteiorment permet una resposta inmune.
El paper aquesta estructura va ser avantajós per identificar el genoma en els neanderthals fent al.lusió al seu origen. El receptor els feia inmunes devant de les malalties . La presencia d`aquest receptor en els europeos però la seva absència en el primers humans suggereix que va ser heretats dels neanderthals. Els resultats han estat publicats a la bestreta en linia al Journal of Biology Chemistry. L`edició inpresa s`espera en la següent edició.



http://www.heritagedaily.com/2013/11/research-team-discovers-immune-gene-in-neanderthals/100157
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada