dissabte, 17 de maig del 2014

PINTURES MURALS A JERUSALEM

 
 
 
 
 
 

             La capella de l`hospital




              Hospital de Saint Louis French a Jerusalem

                                                  L`hospital està a la Tancred Tower (New Gate)




En el hospital de Saint Louis French al costat del centre històric de Jerusalem les monges fent una neteja als magatems han trobat unes pintutes de l`època dels croats

L`hospital va ser fundat per un comte francés Marie Paul Amédee de Piellat i que visitar Jerusalem a la segona meitat del segle XIX, on va morir 1925. L`hospital es va construie entre 1879 i 1896 .
Ell mateix es consideraba un croat i va ubicar l`hospital on l`èxercit del rei normand Tancredo van entrar per les muralles de Jerusalem l`any 1099.

Piellat que era també un artista va cobrir les parets i el seu sostre amb cavallers creuats amb les seves armadures i portar espases. També va pintar l`heràldica (símbols/signes) de les famílies dels cavallers framcesos, va escriure els seus noms, i la seva geneologia.
També va afegir els símbols de les ciutats dels creuats , els símbols de les ordres militars, i les ordres monàstiques. Els tiurcs van pendre les ciutat en la primera guerra mundial (1914-1918) i van tapar les pintures amb color negre , al final de la guerra Piellat va fer el possible per recuperar les pintures.

No hi ha intenció de fer les pintures una atracció turística , perque l`obra quedi amb tranquil.litat.





http://www.heritagedaily.com/2014/05/wall-paintings-recounting-jerusalems-crusaders-history-revealed/103045


http://www.livescience.com/45604-crusader-murals-jerusalem-hospital.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada