divendres, 6 de juliol de 2012

DIBUIXOS INÈDITS DE CARAVAGGIO?

                    El sopar d´Emaús (1596-1602) , National Gallery , Londov                                           Salome amb el cap del Bautista


                 Dibuix d`una esglèsia de Milà el 1590 i el sopar d´Emaús el 1606


                                                  Els  Dibuixos inedits de Caravaggio


                              Castell Sforza, Milà


                                                Michaelangelo Merisi (Caravaggio) , 1571-1610Un centenar de dibuixos i aqueral.les , a més d´un manuscrit de Michaelangelo Merisi (Caravaggio) al fons Peterzano del castell de Sforza de Milan , correponent a la seva època de formació, segons els experts Maurizio Bernardelli i Adriana Conconi .
La primera fase quan el pintor era adolescent i traballava en l`estudi del pintor manierista Simone Peterzano entre 1584 i 1588.Bernardelli creu que era molt difícl que Caravaggio no hagués deixat cap testimoni de les seves obres entre aquests anys com aprenent i que 83 dibuixos d`aquest fons van apereixer més tard en les seves obres.
Malgrat l`espectacularitat de l`anunci l´ajuntament de Milà pripietari del castell Sforza  ha demanat prudència .Segons Elena Connena representant de cultura de l`ajuntament de Milà , el procediment ha estat una mica estrany , ningú els ha dit res , ho descobrirem tot després que es publiqui un e-book de dos experts que no visitat recentment el castell.
El contingut de la investigació s´ha publicat a Amazon en dos libres electrònics titulats "El jove Caravaggio .Les cent obres descobertes". En total les obres poden costar un 700 milions d´Euros


http://ca.wikipedia.org/wiki/Caravaggio

http://es.wikipedia.org/wiki/Caravaggio

http://fr.wikipedia.org/wiki/Le_Caravage

http://en.wikipedia.org/wiki/Caravaggio


http://it.wikipedia.org/wiki/Michelangelo_Merisi_da_Caravaggio